Kişisel Güvenlik ve İçten Aydınlatmalı İşaretlemeler

İç aydınlatmalı levhalar

İç aydınlatmalı levhalar, havaalanlarının uçak pisti yönlendirmelerinde, başüstü cadde isim levhalarında veya acil çıkış levhası gibi birçok kritik alanda kullanılır. Arkadan aydınlatmalı levhalar yaşam ile ölüm arasındaki fark anlamına geldiğinde Avery Dennison, yüksek görünürlük ve okunabilirliği olan, optimum ışık geçirgenliği sağlayan retroreflektif folyolar sunar.

icten-aydinlatmali-isaretlemeler

6600 yarı geçirgen seri
6600 Yarı Geçirgen seri ürün, içten aydınlatmalı levha gereksinimlerinde iç ışığın homojen olarak yüzeye aktarılıp yayılmasına olanak veren prizmatik ve basınca duyarlı reflektif ailesindendir. Bu ürünler içten aydınlatan ışık kaynağının hasar görmesi veya enerji kesilmesi durumunda reflektif bir destek sunmaktadır. Havaalanları pist levhalarında kullanılmak üzere tasarlamış yarı geçirgen 6600 serisi malzemeler, hem önyüz hem de arka yüzünden yapışabilme seçenekleriyle FAA AC 150/5345-44J şartnamelerinin üzerindedir.

ic-aydinlatmali-urun-ozellikleri

OmniBrite™
OmniBrite™ güvenlik yelekleri ve benzeri giysilerde kullanılmak üzere tasarlanmış esnek, mikroprizmatik malzemedir. Kişilerin yön değiştirmeleri, eğilip doğrulmaları veya yağmur altında çalışmaları farketmeksizin aynı seviyede yüksek geri yansıma sunar. OmniBrite™ makinada yıkanabilir ve birçok endüstri standardını (ANSI/ISEA-107, EN-471 and CSA-Z96) karşılamakta olduğu sertifikalandırılmıştır. OmniBrite™ S-9000C, S-9000 ürünümüzün kardeşi olup koni kaplamaları ve benzeri uygulamalarda kullanılan esnek, mikroprizmatik bir malzemedir.

omnibrite