Araç Üstü Güvenlik İşaretlemeleri, Görünülebilirlik ve Filo

Kamyon ve treylerlerde kullanılmakta olan reflektif kontur işaretleme sayesinde şöförler, kolay algılama, harekete geçme ve çarpışmadan korunma için zaman kazanmaktadırlar. Ayrıca reflektif şeritler üzerinde üreticiye özel marka veya logo çalışmaları da yapmaktayız.

gorulebilirlik-ve-filo

V-6700B – sert zeminler için
Sadece Avrupa ve Asya-Pasifik pazarları için mevcuttur. V6700B şeritler ECE 104 Sınıf C standardının mecburi gereksinimlerini karşılamaktadır. Kamyon ve Treylerlerin sert zeminlerinde kullanmak üzere tasarlanmıştır. V-6700B üstün reflektivite ve artırılmış gece seyir güvenliği sunar. Yüksek kaliteli, dayanıklı, basınca duyarlı yapışkanlı, tek katmanlı mikroprizmatik reflektif malzemedir. Kesilen kenarlarda kenar kapatma (kenar-mühürleme) gerektirmez.

v-6700b

V-6750B – Esnek Zeminler İçin
Sadece Avrupa ve Asya-Pasifik pazarları için mevcut olan bir başka üründür. V-6750B şeritler de ECE 104 Sınıf C standardının zorlayıcı gereksinimlerini karşılamaktadır. V-6750B aynı şekilde V-6700B gibi üstün reflektivite ve artırılmış gece seyir güvenliği sunar. Tek fark kamyon ve Treylerlerin esnek zeminlerinde kullanmak üzere tasarlanmıştır

urun-spesifikasyonlari